Skip to content
Voor 22:00 uur besteld zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf €75,-

Na lang zoeken heb ik gekozen voor de draadloze borstkolf van Nutrea en hier heb ik geen moment spijt van. De borstkolf is mooi en goed verpakt en heel fijn dat je er een gratis transportzakje bij krijgt, zo kan ik de borstkolf ook makkelijk overal mee naartoe nemen.

De functies van deze kolf hebben al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb deze kolf gekozen omdat dit de enige borstkolf is waarmee je ook de snelheid kan aanpassen. Hierdoor kan ik de kolf qua zuigkracht en snelheid precies aanpassen op mijn wensen. De zuigkracht is enorm goed voor een draadloze kolf dit heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen. Ook handig dat de kolf onthoud wat het laatste programma is geweest. Al met al heeft deze kolf gewoon ongelooflijk veel verschillende programma´s.

Er zit ook een beha band verlengstuk bij om wat extra ruimte te creëren zodat je de kolf makkelijk kan gebruiken in een voedingsbeha. Wat ik ook erg fijn vind aan Nutrea is dat zij alle onderdelen ook los verkopen. Ik heb gelijk een aantal inzetstukjes gekocht want als je regelmatig kolft moet je deze onderdelen natuurlijk weleens vervangen.

De kolf bestaat maar uit vier onderdelen. Dat is ideaal want hierdoor heb je hem zo in elkaar gezet en schoonmaken is geen probleem want het kan gewoon in de vaatwasser. Het geluid van de kolf is niet heel stil maar het is niet zo hard dat het echt storend is.
Ik snap niet wie er nog een kolf met slangetjes koopt. Ik zou echt iedereen aanraden een draadloze kolf te kopen, je hebt zo veel meer vrijheid.

Back To Top