Skip to content
Voor 22:00 uur besteld zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf €75,-

De moeder staat bij ons voorop!

Nutrea is een fris en nieuw Nederlands bedrijf dat zich uitsluitend richt op borstvoeding producten. We bieden een breed assortiment producten aan van onze innovatieve draadloze borstkolf tot onze onmisbare moedermelk bewaarzakjes. Al onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld om borstvoeding geven zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Onze missie

Bij Nutrea is onze missie om moeders te ondersteunen en te begeleiden bij hun borstvoedingsreis door hoogwaardige producten aan te bieden die zijn ontworpen om borstvoeding geven zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. We streven ernaar om een vertrouwde bron van informatie en ondersteuning te zijn, zodat moeders weloverwogen keuzes kunnen maken die het beste zijn voor henzelf en hun baby’s.

Onze visie

Onze visie is om een wereld te creëren waarin borstvoeding de norm is en moeders zich gesteund voelen en toegang hebben tot hoogwaardige producten die hen helpen bij het geven van borstvoeding. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van moeders en baby’s door innovatieve oplossingen, deskundig advies en ondersteuning aan te bieden. Onze visie is gebaseerd op het begrip dat borstvoeding niet alleen voordelen heeft voor de gezondheid, maar ook een unieke band tussen moeder en baby bevordert.

Onze normen en waarden

Bij Nutrea geloven we in en leven we volgens een set kernwaarden en normen die de basis vormen van alles wat we doen:

Innovatie
We streven voortdurend naar innovatie en het ontwikkelen van baanbrekende producten die aansluiten bij de behoeften en wensen van moeders. We omarmen nieuwe technologieën en benaderingen om borstvoeding geven eenvoudiger en comfortabeler te maken.

Toegankelijkheid
We geloven dat elke moeder recht heeft op hoogwaardige borstvoedingsproducten, ongeacht haar achtergrond of situatie. Daarom streven we ernaar om onze producten toegankelijk en betaalbaar te maken, zonder concessies te doen aan kwaliteit en functionaliteit.

Voorlichting en Ondersteuning
We zijn vastbesloten om moeders te voorzien van betrouwbare informatie, deskundig advies en persoonlijke ondersteuning gedurende hun hele borstvoedingsreis. We begrijpen dat elke moeder vragen en zorgen kan hebben, en we zijn er om te helpen en te begeleiden.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We streven naar excellentie in elk aspect van onze producten, van materialen en functionaliteit tot ontwerp en veiligheid. Al onze producten worden grondig getest en voldoen aan de hoogste normen.

Klanttevredenheid
Het vervullen van de behoeften en verwachtingen van onze klanten staat centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden, snelle verzending en een naadloze winkelervaring, zodat elke klant tevreden is met zijn Nutrea-producten.

Even voorstellen

Samir Elshora

Oprichter

Ontmoet Samir, de oprichter van Nutrea. Als een echte familieman met veel neefjes en nichtjes, begrijpt hij het belang van borstvoeding voor baby’s. Hij richtte Nutrea op met als doel borstvoedingsproducten betaalbaarder en toegankelijker te maken. Samir is vastbesloten om innovatieve oplossingen te bieden die het geven van borstvoeding leuker en gemakkelijker maken. Met hoogwaardige producten en deskundig advies ondersteunt het Nutrea-team moeders bij hun borstvoedingsreis, zodat ze kostbare momenten met hun baby’s kunnen koesteren.

Chella Verhoeven

Consultant

Maak kennis met Chella Verhoeven, een waardevolle consultant bij Nutrea. Als ervaren IBCLC lactatiekundige biedt ze deskundig advies en persoonlijke begeleiding aan moeders tijdens hun borstvoedingsreis. Chella lost borstvoedingsproblemen op, geeft vertrouwen en draagt bij aan het succes van moeders bij het geven van borstvoeding. Met Chella’s expertise en het toegewijde Nutrea-team streven ze ernaar om het leven van moeders en baby’s te verbeteren met hoogwaardige producten en begeleiding.

Wil je meer weten over Nutrea?

Neem gerust eens contact met ons op als je meer wilt weten over onze bedrijf en/of onze producten

Neem contact op!
Back To Top