Skip to content
Voor 22:00 uur besteld zelfde dag verzonden. Gratis verzending vanaf €75,-

Wij zijn toegewijd aan 100% klanttevredenheid en leveren kwalitatief hoogwaardige producten aan onze klanten bij Nutrea. Indien u om welke reden dan ook ontevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na de ontvangst van uw bestelling uw items in originele staat retourneren, mits uw item voldoet aan de retourvoorwaarden.

Voorwaarden ruilen en retourneren

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • Na aanmelding van de retour heb je nog 14 dagen om het terug te sturen.
  • Bij een deellevering gaat de termijn van 14 dagen pas in na levering van het laatste product.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.
  • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen op ons hoofdkantoor. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.
  • Helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen.

Let op!
Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Het is geen enkel probleem om (kolf) BH’s of kleding te passen. We gaan er echter wel van uit dat je dit doet over jouw eigen BH zodat er geen melkvlekken op komen. (Kolf) BH’s en kleding met melkvlekken nemen we uit hygiëneoverweging NIET retour.

Zodra we jouw retourzending ontvangen hebben sturen we je een e-mail. Daarna kan de verwerking van jouw retourzending maximaal 14 dagen duren. We sturen je een e-mail als deze retour verwerkt is, dan ontvang je binnen enkele dagen het bedrag terug op je rekening,

Wanneer de retourzending is verwerkt wordt het aankoopbedrag als volgt teruggestort:
– iDeal/Bancontact: Het bedrag staat binnen vijf werkdagen weer op je rekening.
– MasterCard/Visa: Het bedrag staat binnen 14 werkdagen weer op je creditcard overzicht.
– AfterPay: Je ontvangt een aangepaste factuur per mail.

Stuur je retourpakket op naar onderstaand adres:
Nutrea
Vroonweg 3
3247 CG Dirksland

Back To Top